Very Discounted Price for the Premium Package: €1.81/Day

FAQ

Колко време отнема преди да видя първите резултати?

Въпреки че е строго индивидуално, най-често клиенти споделят, че чувстват повече енергия и тонус, намален апетит и по-малка нужда от сладки храни още първите няколко дни.
За първата седмица може да се очаква понижаване в теглото с 2-3 килограма, а до 3 седмици започват да споделят, че вече могат да носят дрехи, които никога не са мислели, че ще облекат отново.
Общите килограми, които може да загубите в рамките на програмата са между 9 и 12, като стойностите варират според пол, опит с тренировки и диети, моментна форма и др.

В.И. Здравей,

Резултати 1: Измина 1-вата седмица. Свиквах лесно с начина на хранене. Това е първия път, когато се чувствам комфортно с диета…

Аз съм прекалено зает и не мога да отделям много време за готвене и тренировки. Ще постигна ли резултати с програмата?
Имам клиенти, които работят от сутрин до вечер, а след това намират време за тренировки и да направят храненията си, както и да сготвят за следващия ден.
Други предпочитат да комбинират хранения навън с готвене вкъщи.
Също така, майки с деца, които работят и спортуват, успяват да се справят с хранителния режим и с тренировки вкъщи без големи затруднения и да постигнат страхотни резултати.
Не разполагам с голям бюджет. Ще мога ли да се възползвам от услугата?
Може да следвате хранителния режим дори с малък бюджет.
Има много възможности на пазара, които предлагат храни на достпъни цени.
Друга опция, която препоръчвам е най-консумираните храни да се закупят на едро.
По този начин здравословното хранене и готвене излизат много по-евтино от храненето навън, но в същото време ще постигате резултатите си.
Не се заблуждавайте от хора, които твърдят, че здравословното хранене задължително трябва да е и скъпо.
За кого е подходяща услугата?
За хора, които искат да направят повече за себе си.
Да постигнат по-бързо целите си и да се наслаждават свободно на това което обичат.
Подходяща е за хора, които нямат никакъв опит с хранителен режим, диета или тренировъчна програма, тъй като услугата е комплексна – предлага детайлна информация с указания и постоянни консултации при въпроси или неясноти.
Подходяща е и за хора, които са прекалено заети, тъй като тренировките може да се изпълняват в домашни условия или във фитнес зала, а храненията да са съобразени с графика ви.
За спортуващи, които вече са опитали да постигнат целите си сами и не са успели, поради липса на надеждна информация и правилни насоки или мотивация.
Хора, изпробвали услугите на друг фитнес треньор, който не е обърнал нужното внимание, за да се гарантира постигане на видими резултати.
За тези, които не знаят как да започнат с фитнес тренировки (вкъщи или фитнес) и по-здравословно хранене, но имат желание.
Какво ако в момента тренирам редовно?
Ако вече следвате тренировъчна програма, може да се възползвате само от хранителен режим и проследяване на резултати.
Така ще си гарантирате, че захранвате тренировките си с необходимото, за да постигате желаните резултати, без да губите излишно време и усилия в грешна посока.
Имам специфични нужди, мога ли да се запиша? (контузии, проблем с наднормерно тегло, веган режим и др.)
Хранителният режим и тренировъчната програма са напълно персонализирани.
Те се създават на базата на предварително попълнен въпросник, а след това при необходимост се провежда и безплатна консултация, ако има нужда да се уточнят детайли.
Хранителният режим задължително е съобразен с индивидуални нужди и предпочитания.

 

 

 

Такива са:
* Хранителен режим за жени и мъже без абсолютно никакъв опит;
* Хранителен режим за вегани и вегетарианци;
* Хранителен режим за отслабване;
* Хранителен режим за мускулна маса – покачване;
* Хранителен режим за изгаряне на мазнини и запазване на максимално количество мускулна маса.
* Алергии към определени храни;
* Желание да се наблегне на консумацията на протеини, въглехидрати или мазнини, за постигане на определени цели.Същото важи и за тренировъчната програма.

Специфични нужди са:
* Предишни или настоящи травми и контузии;
* Невъзможност за изпълнение на упражнения заради наднормено тегло или слаба мускулатура (заменят се с аналогични, но по-лесни);
* Никакъв опит с тренировки във фитнес или с такива в домашни условия;

 

Има ли гаранция, че услугата работи?
Гаранция за услугата, която предлагам, са многобройните положителни отзиви на моите клиенти и техните резултати.
Винаги подхождам с професионализъм към изготвянето на хранителните режими и тренировъчните програми, както и след това в постоянната поддръжка, консултациите и съвместната работа.
Ако в процеса на работа се установи, че хранителният режим или тренировъчната програма не работят по желания начин, бързо се взимат необходимите мерки като се извършват промени, за да отговорят на всички изисквания и да гарантират, че се движим в правилна посока.
Напълно начинаещ съм и имам притеснения дали ще се справя с програмите.
Програмите са изготвени на база подробно попълнена анкета. В нея описвате вашия опит с тренировки, хранене, диети, травми и контузии и др.

 

 

Съобразявам програмите с всеки един посочен отговор, а в случай, че дадена част от хранителен режим или тренировъчна програма са трудни за изпълнение, то аз съм насреща да направя корекции, за да се продължи работа и да постигаме желани резултати.

При следване на конкретни насоки за хранене и тренировки от начинаещи, първи визуални резултати се виждат бързо и това често служи като силна допълнителна мотивация.

 

Какво да правя ако възникне проблем с режимите?

Стоя твърдо зад услугата, която предлагам.
Ще направя всичко по силите си, за да се уверя, че сте доволни от режимите и се работи ефективно, за да постигнем заедно предварително заложените цели.
При възникнали въпроси може да се свързвате с мен. Отговарям на съобщения в рамките на 24-48 часа.

 

Кой и как изготвя хранителните режими и тренировъчните програми?

Всички хранителни режими и тренировъчни програми се изготвят от мен – Станимир Михов на база предварително попълнена анкета. При нужда се провежда допълнителна консултация, в която уточняваме детайли, от които имам нужда и не сте посочили.

 

Програмите не са финални и дори да има част, която не харесвате или не се вписва в представите ви за тренировки и хранене, аз съм насреща да направя корекции.

 

Мога ли да пия алкохол по време на програмата?
Алкохолът може сериозно да попречи за постигане на резултати, но има начини, които да редуцират вредното му влияние.
Най-големият проблем идва от захарта и инсулиновата реакция, която предизвиква, затова силно се препоръчва да се ограничава до минимум.
Наясно съм, че алкохолът е част от живота на много и не препоръчвам пълно лишение.
Ако консумацията му е на пълен стомах след пълноценно и здравословно хранене, ще се забави усвояването на захарта и така организма ще може да регулира по-лесно инсулинувата реакция.
Друго, което препоръчвам е да се избира чист и качествен алкохол, а не коктейли и примеси с допълнително добавена захар.
Програмите подходящи ли са за по-възрастни?
Много хора използват за оправдание възрастта си, за да не започнат с нова инициатива.

 

Истината е, че възрастта не е лимитиращ фактор. Имам клиенти на 40,50 и 60 годишна възраст, които не са спортували през последните 20 години, но все пак са се престрашили да опитат и са постигнали чудесен резултат. За техните резултати, снимки и отзиви може да разгледате секцията „Отзиви на клиенти за хранителен режим и тренировъчна програма„.

Пример за тежък случай: Жена на 55 години, височина 165 см., тегло 88 кг., която има болки в коленете и поради тази причина не може да извършва почти никакво движение за долна част на тялото. Това е сериозен лимитиращ фактор и ако не се намирате в по-лошо състояние, то със сигурност може да постигнете резултати с програмите, независимо от вашата възраст.

 

Защо цените са толкова високи?

Когато започвах да предлагам тази услуга през Септември месец 2016-та година, интересът към нея беше минимален.

С времето успях да докажа, че независимо възраст, минимално свободно време, контузии и травми, здравословни проблеми или каквито и да е други лимитиращи фактори, съм способен да помогна за постигане на сериозни резултати, особено когато става дума за отслабване, изгаряне на мазнини и покачване на мускулна маса, на всеки готов да отдели време и усилия, за да следва насоките ми.

Това направи услугата изключително популярна и за да мога да я запазя по начин, по който със сигурност ще помогне значително, установих, че не мога да работя с голям брой хора.

Затова цената се определя най-вече от моята заетост, тъй като освен изготвянето на всички персонални режими, аз провеждам и всички последващи консултации, проследяване на резултати и необходими промени по хранителен режим или тренировъчна програма в процеса на съвместна работа.